Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mutasd a körömlakkod!

2010.09.28

A felmérések szerint sok férfinak a szépség többek közt ápoltságot jelent. Ebbe a fogalomba beletartozik, hogy a nő minden testrészén látszódjon a rendszeres ápolás és az odafigyelés – a kezeken és a körmökön is. Nincs kiábrándítóbb a férfiak szerint, mint a rágott vagy piszkos köröm. Ezt mi, nők is nagyon jól tudjuk, ezért már évezredek óta – az ókori Egyiptomban például hennával festették a körmöket – szépítjük, színezzük eme, egyébként lényegtelennek tűnő testrészünket.

A körömlakk színét a legtöbb nő úgy választja, hogy ne csak aznapi viseletéhez, hanem általános hangulatához is passzoljon. Ezért az, hogy milyen árnyalatot viselünk leggyakrabban, árulkodik személyiségünkről is!

Franciamanikűr, átlátszó körömlakk
Aki ilyet használ, nem akar többnek látszani, mint aki valójában. Felvállalja önmagát jó és rossz tulajdonságaival együtt. Fontos számára a külseje, ügyel az igényes megjelenésre, de nem ez tölti ki minden gondolatát. Természetes, kedves, nyitott lány, ezért az emberek hamar megnyílnak előtte. Minden téren a tökéletességre törekszik, precíz és megbízható.

Ilyen hatással van a pasikra: nem játssza meg magát előttük, és ez a legtöbbjüknek be is jön. Bár ritkán kezdeményez, bájos mosolyának kevés férfi tud ellenállni, ezért mindig sokan legyeskednek körülötte.

Piros vagy vörös körömlakk, sötétebb árnyalatok
Tudatában van annak, hogy ez egy szexi, pasik fantáziáját beindító szín. Szereti hangsúlyozni a nőiességét, minden pillanatban készen áll egy laza flörtre. Temperamentumos, erős egyéniség, akinek mindenről van véleménye, és ezt sosem rejti véka alá. A piros szín kacérságra és bohémságra vall, míg a sötétebb árnyalatok eleganciát sugallnak.

Ilyen hatással van a férfiakra: sok pasit vonz, sokan viszont megijedhetnek dominanciát sugalló egyéniségétől. Az biztos, hogy senkit nem hagy hidegen – neki ez is a célja. Vigyázzon, nehogy összetörjék a szívét, hiszen a könnyű kalandok és szép szavak mögött ritkán áll komolyabb kapcsolat szándéka.

Több színű, mintás körömlakk
Nem szereti az egyhangúságot, az unalomtól egyenesen retteg, ezért sohasem ül egy helyben. A változatosság élete minden területén jellemzi, ruhatárában éppúgy, mint hangulatában. Célja, hogy feltűnést keltsen. Kissé harsány egyénisége egyesekből csodálatot, míg másokból ellenszenvet vált ki, de ez utóbbival általában nem foglalkozik.

Ilyen hatással van a férfiakra: általában nem hagy időt a férfiaknak kezdeményezésre, laza egyénisége része, hogy szívesen szóba elegyedik mindenkivel. Mivel szenvedélyes és izgalmas, alig várják, hogy felforgasa az életüket.

Gyöngyházfehér vagy rózsaszín
Nőies, visszafogott egyéniség. Kifelé magabiztosnak, néha megközelíthetetlennek mutatja magát, valójában azonban nagyon félénk és sérülékeny. Szívesen álmodozik, vágyai között legtöbbször egy fehér ló, és egy még fehérebb ruha szerepel, és mindkettő mellé egy szőke herceget képzel, akinek nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie.

Ilyen hatással van az „erősebb nemre”: zárkózottsága miatt felkelti a férfiak vadászösztönét, meghódítását kihívásnak tekintik. Általában ügyesen ki is használja ezt, és tudja, hogyan kell az orránál fogva vezetni egy pasit. Ha azonban szerelmes lesz, akkor teljesen elbizonytalanodik, és kiismerhetetlenné válik.

Feltűnő színek: sárga, narancs, kék, zöld
Vidám és laza, a mának él. Lételeme a szabadság, a konvenciók vagy a szabályok csak olyan szempontból érdeklik, hogy megszeghesse őket. Hidegen hagyjá az aktuális trendek, egyénisége kifejezése az örök divat. Nem törődik mások véleményével sem, bár csak azok kritizálják, akik irigyelik, hiszen sok barátja van. Optimista kisugárzása miatt sokan keresik a társaságát.

Ilyen hatással van a férfiakra: általában fellélegeznek, hogy végre nem egy tipikus hisztis, megjátszós, külsejével foglalkozó csajjal találkoztak, és szívesen bolondoznak a társaságában. Egyenlő félként kezelik, amivel csak az a baj, hogy ritkán gondolnak többre, mint barátságra.

Forrás

Lapajánló:

körömlakk.lap.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.